SEA

SEA (Search Engine Advertising)

 

Бъдете в златния триъгълник на Google!

(SEO, AdWords, AdSense)


 Изгответе стратегия за  използването на съществувашия е-маркетингов потенциал! Правилният микс и оптималното използване и на трите средства за реклама в Goolge ще Ви позволят да постигнете максимален ефект от online рекламата.

 Google AdSense  е безплатен начин да споделите с Google реклама  и да печелите пари от това. Позволете ни да регистрираме Вашия сайт в  Google  AdSense  и да го направим известен докато Вие печелите пари от споделените реклами.  Тази програма ще Ви даде възможност да осигурите търсене от поторебители в сайта Ви и да печелите пари от показването на реклами.  Google  разбира съдържанието на страницата Ви и изпраща само тематични реклами, кореспондиращи с предмета на дейност на Вашия бизнес, като Ви даде възможност да филтрирате нежаланите реклами.


 Google AdWords или платена реклама в Google - се нарича платени обяви в списъците с резултати от търсенето.  AdWords  позволява да съдавате реклама, която се показва на първи позиции в търсачката като и в мрежата от партньорски сайтове на Google.  SEA  ще осигури  идеалното допълнение от стабилни платени позиции в страниците с резултати на търсачките.  Плащане за клик е в основата на  интернет рекламaта с AdWords , при които заплащате за броя кликове върху Вашата интернет страница. Това са спонсорираните връзки в Google, които се появяват над първите резултати при  търсене. Това е  един от най-лесните и бързи начини клиентите да стигнат до Вашия сайт. 


 Разумното използване на AdSense, AdWords в съчетание със SEO ще оптимизира разходите Ви за online реклама и ще Ви позволи да постигнете по-голяма ефективност с бюджета Ви. Ще може  да комуникрате с целевите групи ефективно при търсенето и ще Ви осигури присъствие на предните позиции на търсачкте.


 За разлика  от  традиционните форми на реклама предлагана online, използването на комбинацията от SEO, AdWords  и Adsense е предимство, което ще Ви даде възможност да измерите ефективността  в детайли и в реално време.