Хостинг

Без високо качествени уеб хостингстинг услуги, вероятността да стартирате успешен сайт ще бъде под въпрос. Една от най-големите грешки, които можете да направите, е да изберете web хостинг доставчик на случаен принцип. Създайте си ситуация на внимание и изследване, в процеса на избор на доставчик.

Първо – оценете нуждите от дисково пространство и трафик. Ако сайтът Ви ще разполага с много графики, десетки страници и получавате много трафик, Вие ще се нуждаете от сериозни количества трафик и пространство. Ако сайтът Ви ще бъде прост и няма да генерира голямо количество трафик, Вие ще имате възможността да заплатите символични суми за пространство и трафик.


Надеждност и достъпност са задължителни характеристики, които се вземат предвид при пазаруване на уеб хостинг. Лесно е да се обещава, обаче, уверете се, че доставчикът Ви е надежден и проверете дали спазва обещанията си.

 

Сигурността е основен проблем. Да изберете хостинг доставчик, без да сте сигурни в него е голяма грешка. Неща като защитни стени, ежедневни копия на информацията и идентификация на потребителя, трябва да бъдат включени. Също е хубаво да получавате известия, когато се правят промени, защото те могат да и предупреждава за подозрителна дейност.


Някои хора избират уеб хостинг доставчици въз основа на цената. Добрите доставчици предлагат опции за всеки бюджет. Ако се регистрирате за дълъг абонаментен период ще получите допълнителни допълнителни отстъпки.

 

Също така, опитайте да оставите място за увеличение на пространството. Страхотно е да изберете уеб хостинг план, който отговаря на текущите нужди на Вашия сайт, но сайтът Ви с времето може да се разшири и Вашите нужди могат да се променят. Смяната на хостинг доставчик е труден процес, обвързан с много условности и специфични изисквания. Със сигурност не е препоръчителен процес, ако не е крайно необходим. Ниските цени винаги са привлекателни, но ако ниската цена идва с ограничения за пространство или трафик, уверете се, че сделката наистина си заслужава.

 

Искайте да се отбележи колко акаунти за електронна поща са осигурени. За Вас ще е добре да има възможност да се създадат допълнително. В повечето случаи, по-скъпи планове включват по-голям брой имейл адреси. Тази функция не е много важно за някои хора, но това е от решаващо значение за други.

 

Уверете се, че уеб  хостинг доставчик има 24/7 поддръжка. Уверете се, че има няколко начина да получите подкрепа. Най-надеждните доставчици осигуряват подкрепа чрез електронна поща, телефон и онлайн чат.

 

Отлична поддръжка на клиенти включва свободата на клиента. Прегледайте своите политики, за да се гарантира, че имате ясна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни от продукта.


Потърсете екстри!

 

В допълнение към предоставянето на основни продукти като трафик и дисково пространство, добрият web хостинг план ще включва най-малко няколко екстри.

 

SEON.bg Ви предлага следните пакети за хостинг:


SEON Slim5,18лв./месец, при план МЕСЕЧЕН

3,99лв./месец, при план МЕДИУМ ( при план МЕДИУМ, сумите се заплащат за всеки месец, за който се ползва услугата, като договореният срок не може да бъде по-малък от една година. Заплаща се първоначална такса в размер на 19,99лв. В случай, че не е платена регулярната такса за месеца, за който е дължима по-късно от 10 дена, от започването му, ползването на услугата автоматично се прекратява.)

3,99лв./месец, при план ГОДИШЕН (при план ГОДИШЕН сумите за периода се заплащат предварително, без първоначална такса)


SEON Medium

12,99лв./месец, при план МЕСЕЧЕН

9,99лв./месец, при план МЕДИУМ ( при план МЕДИУМ, сумите се заплащат за всеки месец, за който се ползва услугата, като договореният срок не може да бъде по-малък от една година. Заплаща се първоначална такса в размер на 19,99лв. В случай, че не е платена регулярната такса за месеца, за който е дължима по-късно от 10 дена, от започването му, ползването на услугата автоматично се прекратява.)

9,99лв./месец, при план ГОДИШЕН (при план ГОДИШЕН сумите за периода се заплащат предварително, без първоначална такса)


SEON Unlimited


  • неограничено дисково пространство
  • неограничен трафик
  • ADDON www 16 броя
  •  неограничен брой емейл адреси
  • Ежедневен бекъп
  • PHP 5.3
  • MySQL 5.5.2
  •  неограничен брой FTP потребители 


25,99лв./месец, при план МЕСЕЧЕН

19,99лв./месец, при план МЕДИУМ ( при план МЕДИУМ, сумите се заплащат за всеки месец, за който се ползва услугата, като договореният срок не може да бъде по-малък от една година. Заплаща се първоначална такса в размер на 19,99лв. В случай, че не е платена регулярната такса за месеца, за който е дължима по-късно от 10 дена, от започването му, ползването на услугата автоматично се прекратява.)

19,99лв./месец, при план ГОДИШЕН (при план ГОДИШЕН сумите за периода се заплащат предварително, без първоначална такса)