За нас

SEON.bg е компания, която предлага пълен набор от услуги, управление и консултиране на интернет проекти и концептуални решения в областта. Благодарение на доброто познаване на пазара на IT услуги и дългогодишния опит на нашите софтуерни специалисти нашият екип предлага широк кръг от качествени услуги, съобразени с желанията и нуждите на мащабен спектър от клиенти на територита на цялата страна.

 

Структурата и мениджмънтът на SEON.bg са ефективно организирани и имат за цел да предоставят оптимално решение на клиентите на Компанията, съобразено с техните индивидуални изисквания и желания.

 

Предимства:


12 годишен опит на софтуерните специалисти

 

Професионализъм

 

Бързина и акуратност при изпълнение на поръчките

 

Образовани, амбициозни и интелигентни служители

 

Гарантирана защита на нашите клиенти

 

Пълен feedback за извършени дейности

 

 

Мисия на SEON.bg

SEON.bg е активен участник на пазара на IT услуги в България, като предоставя висококачествени консултации в сферата на създаването на интернет страници, уеб дизайн, SEO одит и SEO оптимизация, интернет реклама и управление на репутация в глобалната мрежа.

 

 

Визия нa Seon.bg

Стремежът на мениджърския екип на SEON.bg е да отстоява водеща позиция на пазара, като гарантира високо качество на предлаганите услуги и осигурява отлично обслужване и защита на интересите на своите клиенти. Нашата компетентност се гради върху историята и традициите на създателите и служителите на Компанията и общото ни желание да продължим да се усъвършенстваме и да обогатяваме познанията си.

Поведението ни на пазара и спрямо конкуренцията се води от амбицията ни да останем градивен фактор в IT бизнеса.

 

 

 Етичен кодекс/Основни принципи на SEON.bg/

Служителите на SEON.bg приемат за свой професионален дълг отговорността си пред Законите на република България, Обществото и Клиента

Мениджърите на SEON.bg спират поръчки, които биха създали и най-малък бъдещ финансов, правен или друг проблем за клиента

Мениджърите на SEON.bg разбират и уважават принципа на „неприкосновеност на собствеността върху софтуерните продукти”

Служителите на SEON.bg защитават интереса на клиентите при осъществяване на ежедневната им дейност

Служителите на SEON.bg пазят поверителната информация и всяка друга информация, отнасяща се до клиента

Служителите на SEON.bg не предоставят информация, която заблуждава или вреди на интересите на техните клиенти

 

Екипът на SEON.bg

В SEON.bg работят висококвалифицирани служители, които ежедневно консултират своите клиенти, анализирайки състоянието и тенденциите на IT пазара.

Всеки наш служител преминава през индивидуална програма на обучение, разработена от академични преподаватели и консултанти. Чрез специални тестове периодично проверяваме уменията на служителите си. Натрупаните знания и развити компетенции използваме за успешното реализиране на проекти на нашите клиенти.

 

 

SEON.bg– услуги:

 

 

SEON.bg - клиенти

големи корпоративни клиенти – международни и български компании, строителни компании, чуждестранни и български експортни компании

фирми, предприятия, организации

частни лица

Сред нашите клиенти са: Параходство Български Морски Флот АД, РУД – Варна, SUNSYSTEM, ACCENT TRAVEL, PS Elektric, GVA Sollers и много други