Готови сайтове

Възползвайте се от нашите пакети ГОТОВИ САЙТОВЕ!

Ние продаваме готов завършен софтуерен продукт- готов сайт, а не темплейт!

Нашите пакети „ГОТОВИ САЙТОВЕ“   включват сайт, разполагащ с CMS– система за управление на съдържанието, с която Вие вече не зависите от програмисти, когато искате да смените или разширите съдържанието на Вашата интернет страница. От административния панел, който получвате,  Вие освен, че допълвате и изменята директории, снимки и съдържание на сайта, можете да правите промени по Layout- цялостната визия на сайта, като променята снимки в слайд шоуто, цветовата гама на фона на сайта, тектове и снимков материал на основните три изведени менюта в долната част на сайта.

Нашите сайтове са базово оптимизирани за Google, така че в случай, че подоходите към SEO оптимизация на Вашата интернет страница Вие ще бъдете няколко крачки напред.

Responsive design  е технологията, която е използвана при програмирането на нашите пакети „ГОТОВИ САЙТОВЕ“ , което  ще Ви позволи да отворите сайта с идинтична корпоративна визия на всякакъв вид устройства: компютър, таблет, телефон и др. Нямата нужда от мобилна версия на Вашия сайт, той е унифициран  за всички устройства.

Със закупуването на пакет от нашите готови сайтове Вие получавате безплатен хостинг за първата година, безплатна  първоначална промяна на цветове и снимки, както и  поставяне на корпоративно лого на Вашия сайт.

Нашите сайтове са програмирани с цел да могат лесно да се оптимизират и да бъдат откриваеми, като заемата предни позиции при търсене в Google.